Posted by: lanzell | April 26, 2009

Te Awamutu in memory… (22 Nov 08)

Te Awamutu is located about 30km south of Hamilton City, in the Waikato district of the North Island, New Zealand.  It takes about 30 minutes from Hamilton. Our main purpose coming here to visit the places that we never visit before….hahaha….so antara tempat-tempat yg kitaorg gi visit mcm kat Te Awamutu Rose Garden, I-Site, Museum and umah Kak Ani Singapore 🙂  Mcam biase kitaorg kalo gi jejalan tak lain tak bukan jiran kami (Zaidi n family) turut memeriahkan lagi perjalanan kami yg pendek ni…

Te Awamutu I-Site

Te Awamutu I-Site

This is just a small town not like Hamilton city but the view and scenery very nice!! Nak pusing-pusing dalam town pun takle gi mane sgt pun…sempatla singgah jap kat Car boot market just in front of the museum…tapi barang2 banyak yg dah abih..huhuh..lepas penat2 jalan pastu last destination kitaorg umah kak Ani. Nie lah antara aktiviti mingguan kitaorg bile dah takde specific plan nak gi maner..gi jalan2 ronda2 tak pun menziarahi our malaysian friends around here (not weekly but its all depend on rajin ke dok…muahahaha!)

Te Awamutu Rose Garden entrance

Te Awamutu Rose Garden entrance

Te Awamutu Rose Garden

Te Awamutu Rose Garden

Te Awamutu Rose Garden

Te Awamutu Rose Garden

Ella n Elun di Rose Garden

Ella n Elun di Rose Garden

Te Awamutu Rose Garden

Te Awamutu Rose Garden

Te Awamutu Rose Garden

Te Awamutu Rose Garden

dsc00149

Inside the Te Awamutu Museum...even pekan kecik pun ada museum

Inside the Te Awamutu Museum...even pekan kecik pun ada museum

Te Awamutu Library & Museum

Te Awamutu Library & Museum

Bergambar bersama tuan Umah (Kak Ani Singapore)

Bergambar bersama tuan Umah (Kak Ani Singapore)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: