About

Pengenalan

Assalamualaikum w.b.t, Salam Sejahtera and welcome to our Lanzell’s blog/website. Tercetusnya idea untuk kami wujudkan website ini adalah untuk kami semadikan pengalaman-pengalaman kami di New Zealand dari semasa ke semasa dan disamping dapat kami berkongsi pengalaman yang dengan rakan-rakan mungkin juga sedara-sedara yang mengenali kami ini 🙂 WELCOME!!

Who are we?

Saya Adlan (one of MSU Shah Alam Staff) dan kini menemankan isteri saya Kamilah, a Master student at the School of Computing and Mathematical Sciences, University of Waikato. We arrived here in early 2008 (Feb) under Malaysian Government Scholarship and live near the university (duduk flat jer…hehehe). We are new to this website thing and appreciate any help, comments and criticisms untuk meningkatkan lagi website kami, jasa baik kalian sangat2 dihargai!!

Why a Blog?

Because it is free 🙂 Also because we know next to nothing about HTML. However, we will see how good the reception is for this site. We are planning to maintain this site on a part-time basis, so any updates will only be put up if there are any new information to be shared (harap-haraplah ek) Insya Allah.

What else is in store?

We hope all of you will utilise this site as it is intended. This is all experimental stuff and will be a learning experience for us. We hope from this humble beginning, eventually we can build a strong online presence in support of our website.

Advertisements

Responses

  1. asal tak letak gambar knoxx dalam blog ni??? hahahaha… nice blog!!!! jgn lupa org m’sia di sini… take care both of u!!!!

  2. hi…for both of u.. wat a nice view u got there.. very interesting..hehe..
    kalo dpt baby kat sne smbil blaja lg bes kan… hahhaha…
    anywhere, BEST of LUCK for y’all for what ever u do. just keep in touch with us ok..

  3. Salam Ella n Lan….
    Best of Luck….

  4. assalamualaikum…
    puan Kamilah… Wow…so sweet…
    Tahniah Ye dpt smbung Blajar kat Sane..
    MAY ALLAH BLESS U..
    MISS pn Kamilah..
    GOOD LUCK..
    n hope berbahagia dgn suami tercinta
    Nice Blog..
    Bubuy…

  5. Congretz…
    Semoga Adlan dan Kamilah sentiasa bahagia dan dirahmati Allah..Semoga berjaya di dunia dan akhirat..Doakan kejayaan saya juga..alhusna 1995-1999.

  6. Great Site,Keep Up The Good WorkHey, apartment ca in monica santa, %O, barbara camp santa summer, 189,

  7. cOngratz ella. patut laa pun dah lme xnampak dtg melawat zana cam dulu. dah duk jauh dr m’sia pun. hehee…nnt beble balik bwk laa surv. dr sne ek? hehee… =) peace


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: